| Pitanja u vezi Photoshopa! | |
|
+3#AnGeL_In_ThE_NiGhT# Tamara ~I*Am*Angel*In*Heart~ 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
~I*Am*Angel*In*Heart~ Admin
Broj poruka : 77 Godina : 29 Lokacija : U shopingu sa Annie Poso/dokolice : ...... Raspoloženje : ExTrA Ime : Mia Datum upisa : 06.01.2009
| Naslov: Pitanja u vezi Photoshopa! Pet Jan 09, 2009 8:05 pm | |
| Ako imate neko pitanje,napisite ga owde! Ewo mog pitanja! Naprawila sam rad u photoshopu......i ne znam kako da ga sacuwam u BMP formatu? Jel zna neko da mi pomogne??? Hitno je! | |
|
| |
Tamara Moderator
Broj poruka : 129 Godina : 28 Lokacija : Negde tamo Poso/dokolice : skola Raspoloženje : super Ime : Tamara Datum upisa : 02.01.2009
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! Pet Jan 09, 2009 8:07 pm | |
| Ne ja ne znam stvarno da znam rekla bih ti... | |
|
| |
Tamara Moderator
Broj poruka : 129 Godina : 28 Lokacija : Negde tamo Poso/dokolice : skola Raspoloženje : super Ime : Tamara Datum upisa : 02.01.2009
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! Pet Jan 09, 2009 8:37 pm | |
| Znam,sad sam se setila,on je u PS formatu...Onda gde si ga vec sacuvala ides na njega desni klik,i onda open as.. i ides ASCD ili kako vec,onaj narandzasti program.Kad udjes.Ides tamo gore na file i onda save as,i sacuvas ga u JPG formatu i onda je sve ok | |
|
| |
#AnGeL_In_ThE_NiGhT# Queen of Faires
Broj poruka : 289 Godina : 28 Lokacija : Sa Rbd i na kraj sweta ako treba!! Poso/dokolice : Net, tenis, klizanje,..... Raspoloženje : Happy Ime : ~Iwana Jonas~ Datum upisa : 24.12.2008
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! Sub Jan 10, 2009 12:16 am | |
| Ali pre nego sto ga sacuwas u ps formatu tj. pre nego sto uopste sacuwas sliku imas gore save i tu kliknes i izaberes format ispod naziwa slike....... | |
|
| |
*Miss Fan de Anahi* *~Glawna adminka~*
Broj poruka : 1006 Godina : 29 Lokacija : With Annie Poso/dokolice : Swashta pomalo! Raspoloženje : Extra! Ime : Jowana Datum upisa : 23.12.2008
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! Sub Jan 10, 2009 1:47 am | |
| Da...Ali poshto si pitala jer tii je wec sachuwano u PS-u onda je bolje tako... | |
|
| |
~DULCE~FOREVER~ Tu eres Fairy
Broj poruka : 113 Godina : 28 Lokacija : Na sedmom nebu sa ******* Poso/dokolice : Tennis.... Raspoloženje : Enamoradaaaa....=] Ime : Irina Datum upisa : 02.01.2009
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! Sub Jan 10, 2009 8:27 pm | |
| da....ali ja kad naprawim rad i kad idem na file/save as ispod naziwa slike namjestim foramt koji zelim | |
|
| |
*Mia_Princess* Tu eres Fairy
Broj poruka : 128 Godina : 30 Lokacija : Daleko.... Poso/dokolice : idem u skolu :D Raspoloženje : ok Ime : Bojana Datum upisa : 26.12.2008
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! Sub Jan 10, 2009 8:30 pm | |
| I meni isto... I izaberem koji hocu.... | |
|
| |
~Any mi princess~ Hola,upoznaj Annie
Broj poruka : 95 Godina : 28 Lokacija : ~*Any & Poncho siempre en mi corazon*~ RBD Poso/dokolice : Slušanje RBD-a,plesanje,pjevanje! Raspoloženje : Haha Ime : Ana Datum upisa : 06.01.2009
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! Ned Jan 18, 2009 3:43 pm | |
| Imam pitanje!!! Kako da dodam font u photoshop??? Hitno mi treba!!! | |
|
| |
*Miss Fan de Anahi* *~Glawna adminka~*
Broj poruka : 1006 Godina : 29 Lokacija : With Annie Poso/dokolice : Swashta pomalo! Raspoloženje : Extra! Ime : Jowana Datum upisa : 23.12.2008
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! Ned Jan 18, 2009 3:48 pm | |
| Pa tamo gde krecesh da stawljash font,gde birash,u mini opcijama skroz gore imash jednu strelicu.Klikni na nju i pronadji load tools ili load fonts zawisi koji imash...i dodash i to je to | |
|
| |
Broj poruka : 95 Godina : 28 Lokacija : ~*Any & Poncho siempre en mi corazon*~ RBD Poso/dokolice : Slušanje RBD-a,plesanje,pjevanje! Raspoloženje : Haha Ime : Ana Datum upisa : 06.01.2009
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! Ned Jan 18, 2009 4:30 pm | |
| Hvala ti puno...muchimas gracias... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! Ned Jan 18, 2009 4:34 pm | |
| E gdje gore...??? Jer nemam nijednu strelicu?? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja u vezi Photoshopa! | |
| |
|
| |
| Pitanja u vezi Photoshopa! | |
|